Darija Obratov prva otputovala u Pjongčang na Zimske olimpijske igre

Foto: fah

Hrvatska sanjkašica Darija Obratov prva je od naših olimpijaca u petak otputovala na XXIII. Zimske olimpijske igre koje će se od 9. do 25. veljače održati u Pjongčangu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadestsedmogodišnja apsolventica splitskog Kineziološkog fakulteta prva je Hrvatica koja će predstavljati našu zemlju u sanjkanju na ZOI, a nakon nje, tijekom poslijepodneva, na put će krenuti članovi hrvatske bob reprezentacije predvođene izbornikom i trenerom Ivanom Šolom. Obratov će prvi put nastupiti 12. veljače s 11.50 po hrvatskom vremenu.

Sutra, u subotu 3. veljače, u Pjongčang će krenuti vođa hrvatske alpske reprezentacije Vedran Pavlek, a u ponedjeljak 5. veljače i veći dio aplske reprzeentacije predvođene s barjaktarom Natkom Zrnčićem Dimom, a s njime će u zrakoplovu biti Filip Zupčić, Leona Popović, Ida štimac i Lana Zbašnik. Istog dana, ali američkog Denvera, na put će krenuti i naša četvrta predstavnica u alpskom skijanju Andrea Komšić.

Braća Kolega Elias i Samuel u Pjongčang će otputovati 11. veljače iz Zagreba, a Matej Vidović i Istok Rodeš 17. veljače iz Zuericha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.