Dario Šimić se dogovorio s Barišićem, ipak ulazi u Upravu Dinama

Foto: fah

Dario Šimić ipak ulazi u Upravu Dinama! Veliki preokret dogovoren je na današnjem sastanku Šimića s Barišićem. Podsjetimo, prije nepuna 24 sata Šimić je rekao da ne ulazi u Upravu, jer mu Barišić nije garantirao stvari koje je htio, ali sada se to promijenilo. Navodno je Barišić jutros dobio i naredbu politike da bude transparentniji prema Šimiću, jer samo uz njegovu pomoć može pobijediti Mamićevu opciju. Šimić je za Večernji list potvrdio da ulazi u Upravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dario Šimić zasad ne ulazi u Upravu Dinama

– Razmišljao sam, prespavao i tako sam odlučio. Sutra je utakmica za Dinamo i svi zajedno trebamo krenuti u tom smjeru. Ali, poderat ću ugovor ako na skupštini sutra pobijede Damir Zorić i njegova ekipa – rekao je Dario Šimić.

Šimiću je inicijalno ponuđeno mjesto člana uprave zaduženog za sportski sektor, a još nije poznato koju poziciju je prihvatio u upravi kluba, odnosno je li tražio da bude predsjednik Uprave. Puno toga bit će jasnije nakon današnjeg izvršnog odbora koji počinje u 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.