Davor Šuker čestitao Aleksandru Čeferinu: Na regionalnim sastancima uvjerili smo se da dijelimo bliske poglede na razvoj nogometa

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i član Izvršnog odbora Europskog nogometnog saveza (UEFA) Davor Šuker čestitao je Aleksandru Čeferinu na izboru za predsjednika UEFA-e na izvanrednom kongresu u Ateni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeferin je uvjerljivo je izabran za novog, sedmog po redu predsjednika krovne europske nogometne organizacije. On je dobio 42 glasa, a njegov protukandidat Nizozemac Michael van Praag samo 13.

“Čestitam gospodinu Čeferinu na izboru za predsjednika UEFA-e. Mi smo rano dali podršku slovenskom kolegi, zajedno s još 12 saveza iz jugoistočne Europe i vjerujem da je to u startu dalo jak vjetar u leđa Čeferinovoj kampanji koja je završila ovom uvjerljivom pobjedom”, izjavio je Šuker.

“Na dosadašnjim regionalnim sastancima uvjerili smo se kako dijelimo bliske poglede na razvoj nogometa u Europi te ne sumnjam da ćemo odlično surađivati i kroz Izvršni odbor UEFA-e. Čeferinov uvjerljiv izbor potvrđuje uvjerenje velike većine saveza da će znati štititi i razvijati nogomet te me na tom putu želim puno sreće i uspjeha. Pritom može računati na moju snažnu podršku u okviru Izvršnog odbora, kao i podršku Hrvatskog nogometnog saveza kakvu je imao od početka kampanje”, dodao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.