Debakl Roberta Prosinečkog i Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, Armenija slavila 4:2…

Foto: fah

Reprezentacija Armenije iznenadila je i deklasirala reprezentaciju Bosne i Hercegovine koju trenira hrvatski trener i bivši Vatreni, Robert Prosinački. Naime, u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo Armenija je pobijedila Bosnu i Hercegovinu 4:2 , a domaćini su poveli već u trećoj minuti utakmice golom Henrika Mhitarjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadu našim susjedima donio je u 13. minutu pogotkom Edin Džeko, međutim, u 65. minuti Mhitarjan svojim drugim golom ponovno je donio prednost domaćinu. Bio je to signal da kola definitivno idu u krivom pravcu, iako je igrač Dinama, Amer Gojak, u 70. minuti donio izjednačenje na 2:2. No, Hovhannes Hambardzumjan u 77. minuti ponovno je donio prednost domaćinu, da bi  konačan rezultat postavio  Stjepan Lončar autogolom u sudačkoj nadoknadi.

Bosna i Hercegovina je u utakmicu ušla s imperativom pobjede, no, porazom ih je pretekla čak i reprezentacija Armenije i definitivno im vjerojatno odnijela sve nade da će kroz ove kvalifikacije do Eura. Spomenimo kako se Amer Gojak, iako strijelac jednog pogotka, mogao proslaviti, no, promašivao je ono što inače u dresu Dinama ne promašuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.