Dio navijača o porazu Hajduka: ‘Klub se loše vodi, strava i užas…’

Split, 22.07.2021. Prva utakmica 2. pretkola nogometne Konferencijske lige Hajduk - Tobol. Na slici slavlje Hajdukovih igraca. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Nakon debakla Hajduka u Kazahstanu te ispadanja  već u drugom pretkolu Konferencijske lige porazom 4:1 kod Tobola, a nakon pobjede 2:0 na Poljudu u prvoj utakmici, navijači su blago rečeno razočarani, no i oni snose dio odgovornosti, jer tzv. narodno čelništvo Hajduka ne bi moglo biti moguće bez njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojne su reakcije, od kojih su neke neprikladne, brutalne, na društvenim mrežama. Izdvojimo tek neke…

“Umjesto da olakšate svima nama, vi nas konstantno sramotite, ovo više nije žalosno, sad je postalo komično… Veliki sam debil jer ću sad još više volit ovaj klub.”

Zatim ponešto o Livaji…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedino mi žao sto je Livaja pristao na sve to. Teško da će Hajduk jos dugo godina postat normalan klub.”

O tzv. euforiji

“Nikad se nisan palia na euforije, ovaj puta jesan, glup san majko mila! Ma nemamo mi ništa tražiti u Europi, točka! Ajmo sada lipo za cilj 3. misto izdati u HNLu, to je možda još nekako realno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet o Livaji…

“Dosad sam vas uvik branija, virova u ovu priču, ali ovo je sramota nad sramotama, ostanite u Kazahstanu i svima raskid ugovora! Strava i užas! Žao mi je najviše Livaje, ovakav Hajduk ga nije zaslužija! Jedino ako vratite Tramezzanija, oprošteno vam je donekle, a to je nemoguće, znači, ništa!”

I konačno o tome kako se klub vodi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj debakl pokazuje da se klub loše vodi, otjerali smo talijanskog trenera koji je bio pametno složio momčad i koji je imao rezultat, a doveli Šveda koji pojma nema sa nogometom i s kojim tonemo kao kamen… Pojačanja koja smo doveli ne pokazuju nikakvu dodatnu kvalitetu i ne doprinose ničemu u poboljšanju igre… Kostur momčadi ne postoji, a obrana nam je na nivou treće županijske lige… Sve u svemu, predstoji nam koprcanje u sredini HNL-a, Europa nam ostaje utopija, a svjetlost na kraju tunela se ne nazire.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.