Đoković sav novac osvojen na ATP turniru u Rimu daruje poplavljenima u Srbiji

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković donirat će sav novac osvojen na ATP teniskom turniru u Rimu kao pomoć stanovništvu ugroženom poplavama u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predsjednik Fondacije Novak Đoković dan poslije osvojene titule u Rimu odlučio je donirati sav osvojeni novac s tog natjecanja za ugrožene u katastrofalnim poplavama u Srbiji”, prenose srpske agencije.

Fondacija “Novak Đoković” do sada je prikupila više od 600.000 dolara, od čega su više od 100.000 dolara pojedinačne donacije.

Sav novac bit će, kako se navodi, namijenjen za sanaciju vrtića i škola u Srbiji koje su pretrpjele oštećenja zbog poplava, a Fondacija će sve odluke donositi u koordinaciji s vladom i nadležnim ministarstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Narednih mjeseci slijedi velik i težak posao na obnovi i sanaciji oštećenih objekata. Iako se tek čekaju rezultati procjene štete, sigurno je da je ona višemilijunska”, rekla je Jelena Ristić, izvršna direktorica Fondacije.

Srpski tenisač Novak Đoković pobjednik je ATP teniskog turnira u Rimu nakon što je u finalnom dvoboju pobijedio prvog tenisača svijeta Španjolca Rafaela Nadala. Đoković je time osvojio treći trofej ove sezone te ukupno 44. turnir u karijeri.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.