Đoković zahvalio publici: U Australiji vjerojatno ne bi bilo ovako

đoković
Foto: Snimka zaslona

– Bilo je neizvjesno kako će me dočekati publika. Ovo je bolje od najboljeg. Da sam izašao na teren u Australiji, vjerojatno ne bi bilo ovako. Hvala im od srca, rekao je Novak Đoković nakon što je u susretu 1. kola u Dubaiju svladao Talijana Lorenza Musettija sa 6:3 i 6:3 u svojem prvom meču na ATP Touru u 2022. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pobjeda u dva seta, mogu biti zadovoljan svojom igrom. Bilo je trenutaka kad sam igrao jako dobro, bilo je trenutaka u kojima sam radio neprisiljene pogreške zaredom. Normalno je kada niste igrali tako dugo. Musetti nije imao što izgubiti, nezgodan protivnik, dodao je.

Đoković u siječnju nije igrao nakon što mu je odbijena ulazna viza za Australiju jer se odbio cijepiti protiv virusa COVID-19, pa je između ostaloga propustio i prvi Grand Slam sezone Australian Open, koji je osvajao devet puta u karijeri.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ATP Tour (@atptour)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je sport koji jako volim. Vjerojatno imam strast i želju kao i ostali igrači, posebno oni koji pretendiraju na vrh. Ovaj sport je moja ljubav i moj posao. Uzimam ga ozbiljno u obzir. Svakog dana se trudim da dam najbolje od sebe, zaključio je Đoković, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.