Kristijan Lovrić: ‘Nije isto doći u klub kao što je Hajduk i Dinamo, gdje te neće navijači dobro prihvatiti’

lovrić
Foto: snimka zaslona

Kristijan Lovrić prešao je iz Gorice u Osijek posljednjeg dana prijelaznog roka u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U intervjuu za Slavonsku televiziju podijelio je svoje dojmove nakon dolaska u Osijek.

“Nije isto doći u klub kao što je Hajduk i Dinamo, gdje te neće navijači dobro prihvatiti. Možda se i varam, ali ovdje sam osjetio da sam dobrodošao, zvali su me. Znao sam da je ovo moj put. Hajduk je ogroman klub, Dinamo također. Upoznao sam dosta navijača kada sam dolazio gledati suprugu Moniku koja je igrala za ŽNK Osijek. Tada sam osjetio da sam dobrodošao. Prihvatili su me kao svojega. Prekrasno su me primili i nadam se da ću to vratiti na terenu”, objasnio je Lovrić.

Nahvalio je i Nenada Bjelicu, za kojeg kaže da je najbolji trener u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se njegov nastup u derbiju protiv Dinama.

“Dinamo? Velika ekipa, kakav god da dođe, doći će jak. Smatram da će biti utakmica 50-50, ne bih se osvrtao na njihov umor. Tu nema bolova i umora, tu se ide do kosti i do kraja. Sigurno će doći napaljeni zbog izgubljenih bodova. Ne bih otpisivao Dinamo protiv Seville, ali nadam se da ćemo mi u nedjelju slaviti”, rekao je Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.