Don Marijo Volarević o Vatrenima na Poljudu: ‘Prvi ću biti u redu protiv HNS-a, ali reprezentacija mora biti iznad svih’

Foto: Facebook

Posljednjih dana glavna tema je reprezentacija na Poljudu. Hajduk i Torcida službeno su se oglasili poručivši da još nije vrijeme za to. Sve je prokomentirao i moralni teolog dr. don Marijo Volarević, koji predaje na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

“Reprezentacija na Poljudu!
Gradonačelnik Splita Opara u novinama kaže da ne podržava Šukera! Gospon Opara, pa zar nije tvoj HDZ postavio Šukera, Kustić itd. Ako ne podržavate Šukera onda ne podržavate ni HDZ, autentično bi bilo da dadete ostavku jer Vam stranka podržava HNS. Udruga NH odlučite se dali slati igrače u “repku” Posavec, Bradarić itd, ili bojkotirati. Onda idemo do kraja nema igrača u “repki” iz Hajduka. Stadion Poljud je u vlasništvu grada tako da građani mogu odlučiti dali će tamo biti ultra, gay pride, Mišo Kovač, Thompson, Neda Ukraden ili “repka” itd. Ja se borim i borit ću se protiv ovakvog HNS-a, ali kad zasvira hrvatska himna spuštam oružje, a nakon utakmice ide poznata HNS…., nogomet…,Sada Vam je i Torcida postala opasna jer lova navijače Zvezde po Jadranu, a o tome malo portala piše. (p.s osuđujem svako nasilje, ali i svaku provokaciju). Dalmacija ima dušu, a to je Hajduk i mi smo Tovari i ponosim se sa time jer znači da smo uporni i možemo svašta podniti. Borba protiv HNS prvi ću biti u redu, a Hrvatska reprezentacija mora biti iznad svih!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.