Drama i remi na Rijeke i Šibenika, VAR i suđenje ponovno u prvom planu

Rijeka, 3.2.2121.- Utakmica 19. kola Prve HNL Rijeka - Šibenik na stadionu Rujevica. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

U 19. kolu Prve HNL Rijeka i Šibenik na Rujevici odigrali su 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je poveo 2-0 golovima Sahitija (27) i Jurića (32), za Rijeku je smanjio Pavičić (34), da bi na konačnih 2-2 poravnao Andrijašević (90+11-11m) iz kaznenog udarca u 11. minuti sudačke nadoknade.

Četvrta Rijeka sada ima 27 bodova uz tri utakmice manje, dok je Šibenik sedmi sa 20 bodova, koliko imaju i peti Hajduka, koji od 19.10 sati igra protiv Istre 1961, te šesti Slaven Belupo.

Na čelu su Dinamo i Osijek sa po 42 boda, treća je Gorica, koja je ranije u srijedu izgubila u Varaždinu sa 1-2, sa 33 i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.