Pirlo poručio Ronaldu: ‘Ne postoji ugovor u kojem piše da ne može biti zamijenjen’

Foto: Twitter/Juventus

Nogometaši Juventusa u prvom susretu Kupa Italije, u velikom derbiju, pobijedili su Inter 2:1. Stara dama je do pobjede i prednosti stigla nakon preokreta, a junak pobjede bio je Cristiano Ronaldo, koji je postigao oba pogotka. Bez obzira na to Portugalac nakon utakmice nije bio baš najsretniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, trener Andrea Pirlo odlučio je u 75. minuti izvesti iz igre Ronalda što se, dakako, nije njemu previše svidjelo, svojoj reakcijom Ronaldo je to jasno i pokazao. No nakon pobjede Pirlo je objasnio zašto je zapravo izvukao iz igre najboljeg igrača, naime, cilj mu je bio odmoriti Ronalda za utakmicu protiv Rome, derbi koji je na rasporedu već ui subotu. Roma je na trećem mjestu, dok je Juventus četvrti. Izuzetno je to bitna utakmica za obje momčadi. Pirlo je također htio jasno dati do znanja kako nitko nije nezamjenjiv, pa ni slavni Portugalac.

“Ne postoji ugovor u kojem piše da Ronaldo ne može biti zamijenjen. Zna se da mu to nekad treba i ponekad je dobro da se odmori. Što sam mu rekao nakon izmjene? Da je to moja odluka jer želim da odmori zbog toga što nas u subotu očekuje nova važna utakmica. I njemu je ponekad potrebno da predahne”, poručio je Pirlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.