Dražen Ladić nikad bliže ulasku u stožer hrvatske nogometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo?

Foto: fah

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije i zagrebačkog Dinama, Dražen Ladić, na korak je do ulaska u stožer izbornika Zlatka Dalića, koji želi napokon ekipirati stožer za Svjetsko prvenstvo, koje je praktički pred vratima. Naime, za nešto više od tri mjeseca u Rusiji počinje  novo veliko nogometno natjecanje na kojem će sudjelovati Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ranije uz Dalića su Ivica Olić te Marijan Mrmić, naravno, to nije dovoljno, Ladić je jako važan Daliću s obzirom da su u više navrata surađivali. Međutim, navodno angažman Dražena Ladića nije po volji čelništvu HNS-a, poglavito Zdravku Mamiću te je tu negdje i zapelo.

No, kako sada stvari stoje prema pisanju Sportskih novosti, čiji je novinar razgovarao s bivšim proslavljenim hrvatskim golmanom, zapreka ima sve manje. Na pitanje je li njegov ulazak u Dalićev stožer aktualan i dalje Ladić je između ostaloga rekao: ”Mislim da je. U utorak ili srijedu trebao bih znati puno više. Možda je najbolje da Dalić predoči informaciju. Znate da ja ne okolišam, ali na ovu temu ovog časa ne znam što više reći…”

Inače, s izbornikom Dalićem Ladić se čuje nekoliko puta tjedno, no, za sada niti jedan niti dugi ne nude definitivnu potvrdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.