Dvostruki kriteriji EHF-a: Hrvatsku odbili, a Norveškoj dopustili promjenu satnice utakmice

epa08151635 Croatian players react after the EHF Handball Men European Championship match between Croatia and Spain in Vienna, Austria, 22 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Europska rukometna organizacija odlučila je promijeniti satnicu polufinala Eura koje se igra u Švedskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Hrvatska je trebala igrati s Norveškom u 20:30, ali EHF je udovoljio Norvežanima kao jednom od domaćina turnira. Tako će Hrvatska za finale igrati u 18 sati u petak, a Slovenci i Španjolci u kasnijem terminu, od 20:30.

Očito EHF nema isti tretman prema svim reprezentacijama, s obzirom da je HRS tražio da Hrvatsku iz Beča pusti odmah nakon utakmice sa Španjolskom, koja se igrala od 16 sati, kako bi Červar i njegovi izabranici stigli u Švedsku već večeras, ali su dobili odbijenicu.

Nisu željeli snositi dodatne troškove za dva zasebna avionska leta pa tako Hrvatska putuje tek sutra s Nijemcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.