Edin Džeko prodluljio ugovor s Romom do 2022. godine

Foto: fah

Reprezentativac BiH Edin Džeko produljio je svoj ugovor s talijanskim prvoligašem Romom na još tri godine, objavio je u subotu klub na svojim službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač za kojeg se u medijima nagađalo da bi karijeru mogao nastaviti u milanskom Interu ostat će u Romi do 30. lipnja 2022.

“Shvatio sam koliko žele da ostanem. Ovdje imamo sve što je potrebno za pobjedu i oduševljen sam svojim ostankom”, kazao je 33-godišnji Džeko koji je u Romu došao u kolovozu 2015. iz Manchester Cityja.

Džeko je u dresu “vučice” odigrao 179 utakmica u kojima je zabio 87 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je istovremeno objavila i kako je potpisala petogodišnji ugovor s 22-godišnjim turskim braničem Yildirimom Mertom Cetinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.