EP futsal – Hrvatska bez polufinala

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u polufinale europskog prvenstva u futsalu u Antwerpenu nakon što je u četvrtfinalnom ogledu izgubila od Italije 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su poveli u 3. minuti pogotkom Forlana, izjednačio je Jelovčić u 7. minuti, a tri minute kasnije Talijani su iskoristili neporeznost hrvatske obrane i iznova poveli, Fortino je bio strijelac.

Ipak, hrvatska se momčad nije predavala, protiv favorizanih Talijana za koje nastupa čak osam brazilskih malonogometaša s talijanskom putovnicom odigrala se sjajna utakmica i za eliminaciju je kriva i – nesreća. Jer, dvaput su hrvatski igrači kasnije već svladali talijanskog vratara, a putanju lopte u mrežu ispriječila je vratnica. Tako je bilo tri minute prije kraja (Jelovčić) i doslovce u zadnjoj sekundi (Novak).

– Dali smo sve od sebe, igrali mudro, odlučile su nijanse, sreća ili nesreća, rekao je nakon utakmice hrvatski izbornik Mato Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.