Eurokup: Cedevita Olimpija u skupini Darušafakom, Uniksom, Bresciom, Joventutom i Nanterreom

Foto: fah

Košarkaši Cedevite Olimpije iz Ljubljane igrat će u skupini C ULEB-ova Eurokupa u sljedećoj sezoni zajedno s turskom Darušafakom Tefken, ruskim Uniks Kazanjom, talijanskom Bresciom, španjolskim Joventutom i francuskim Nanterreom 92, odlučeno je u petak ždrijebom u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje Eurokupa započet će 1. listopada, a prvi dio natjecanja završit će 18. prosinca. U Top 16 će se iz svake od četiri skupine uvrstiti po četiri najbolje momčadi.

Ždrijeb Eurokupa za košarkaše

SKUPINA A: Patras (Grč), Maccabi Rishon Lezion (Izr), Ulm (Njem), Morabanc (And), Monaco (Mon), Virtus Bologna (Ita)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA B: Partizan (Srb), Lokomotiv Kuban Krasnodar (Rus), Lietuvos Rytas (Lit), Umana Reyer (Ita), Tofas (Tur), Limoges (Fra)

SKUPINA C: Cedevita Olimpija (Slo), Darušafaka Tefken (Tur), Uniks Kazanj (Rus), Brescia (Ita), Joventutom (Špa), Nanterre 92 (Fra)

SKUPINA D: Unicaja (Špa), Galatasaray (Tur), Budućnost (CG), Gdynia (Polj), Dolomiti Energia (Ita), Oldenburg (Njem)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.