Evri ništa ne smeta: Udario navijača, pa nasmiješen napravio selfie

epa04747159 Real Madrid's Welsh winger Gareth Bale (R) duels for the ball with Juventus FC's French Patrice Evra (L) during the UEFA Champions League semi final second leg soccer match played at Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, 13 May 2015. EPA/Alberto Martin

Patrice Evra udario je prije utakmice Europske lige navijača svoga kluba, vratio se na klupu, no, sudac ga je zbog svega isključio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To ga nije spriječilo da nekoliko trenutaka kasnije napravi selfie s osmijehom na licu.

“Je li bio takav i ranije? Ne, nije pokazivao znakove suicida! Jer ovo što je napravio je suicid”, naglasio je za L’Equipe bivpši francuski izbornik Raymond Domenech, koji ga je vodio na SP-u 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je bio šef u teškim trenucima, trudio se, razgovarao… Sad je kraj, on zna da je gotovo i da ondje više neće igrati. Ne mogu ga opravdati, ali mogu ga razumijeti. Smatra se neranjivim. Pa htio se potući sa svim navijačima!”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.