Fed Cup: Prednost za Čehinje, neizvjesno u Francuskoj

Foto: fah

Nakon prvog dana polufinala Fed Cupa tenisačica Češka vodi u gostima protiv Njemačke s 2-0, dok su Francuska i SAD izjednačene (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Aix-en-Provenceu Amerikankama je početni bod donijela Sloane Stephens pobjedom nad Pauline Parmentier, no potom je Kristina Mladenovic poravnala trijumfom nad Coco Wandeweghe.

Foto: fah
Foto: fah

U Stuttgartu su Čehinje nadomak prolaska u finale jer su Petra Kvitova i Karolina Pliškova bez izgubljenoga seta dobile pojedinačne susrete. Čehinje su u zadnjih sedam godina pet puta osvajale naslov, no trofej su lani osvojile Amerikanke.

Aix-en-Provence: Francuska – USA 1-1
Pauline Parmentier – Sloane Stephens 6-7 (3), 5-7
Kristina Mladenovic – Coco Vandeweghe 1-6, 6-3, 6-2
Nedjelja:
Kristina Mladenovic – Sloane Stephens
Pauline Parmentier – Coco Vandeweghe
Kristina Mladenovic/Amandine Hesse – Madison Keys/Bethanie Mattek-Sands

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart: Njemačka – Češka 0-2
Julia Goerges – Petra Kvitova 3-6, 2-6
Angelique Kerber – Karolina Pliškova 5-7, 3-6
Nedjelja:
Julia Goerges – Karolina Pliškova
Angelique Kerber – Petra Kvitova
Anna-Lena Groenefeld/Tatjana Maria – Katerina Siniakova/Barbora Strycova

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.