Federer povratak na broj 1 vidi kao najveći uspjeh u karijeri; Drugi ga hvale: ‘Godine su samo broj’

Foto: fah

Roger Federer još jednom je svjetski broj jedan. Naime, pobijedio je Robina Haasea 4:6, 6:1, 6:1 u četvrtfinalu Rotterdama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će Federer od ponedjeljka 303. tjedan biti na broju 1, a to je rekord.

“Biti broj 1 ultitmativni je cilj svakog sportaša. Na početku tamo završiš jer igraš jako dobro, ali onda se moraš još jače potruditi da uzmeš prvo mjesto nekome tko ga zaslužuje jednako kao i ti. Kad su stariji, moraš raditi dvostruko više tako da je ovo možda i najveći uspjeh u mojoj karijeri”, rekao je nakon meča Federer.

Ovim novim Federerovim uspjehom oduševljen je cijeli svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Roger nastavlja pisati povijest!”, oglasio se Boris Becker, koji je do nedavno trenirao Novaka Đokovića.

“36 godina i 195 dana… Federer se još uvijek podiže u našem sportu. Čestitke na još jednom izvanrednom postignuću”, napisao je Andre Agassi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.