Finale hrvatskog Kupa svi mogu gledati besplatno: Evo kako i gdje

Foto: fah

Dinamo i Rijeka u srijedu od 19 sati na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala SuperSport hrvatskog Kupa. Modri su u napetoj završnici prvenstva uspjeli prestići Rijeku i osvojiti naslov prvaka Hrvatske, sada će se momčadi Sergeja Jakirovića i Željka Sopića ponovno susresti u borbi za trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica neće biti u prijenosu na HRT-u. No, bit će dostupna svima za besplatno gledanje. Naime, prijenos će ići na MaxSport TV-u, ali i na Youtube kanalu iste televizije. To je bilo i za polufinalne utakmice između Lokomotive i Rijeke, odnosno Hajduka i Dinama.

Rijeku je najprije dobio Dinamo na Rujevici, a onda su izgubili i od Varaždina u gostima. Dinamo je tako osigurao prvenstvo, dok će Rijeka na kraju sigurno biti druga. Igraju se dvije utakmice s pravilom gola u gostima, a uzvrat na Rujevici igra se u srijedu, 22. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.