Fleiss: U visokoj smo fazi priprema za Snježnu kraljicu

Foto: snimka zslona

Dva su dana ostala do sljemenskog skijaškog spektakla. Skijašice 4. siječnja kreću 16. put po titulu Snježne kraljice, a dan poslije, 5. siječnja, slijede skijaši. Najbolji slalomaši svijeta okupit će se 13. put na Medvednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nalazimo se u visokoj fazi priprema, znači preksutra je trka, danas se postavljaju zaštitni sistemi, mreže, ograde, madraci i tome slično. Čekira se cijela staza, sve to mora biti gotovo danas duboko u noć, jasno ovisi kada i kako će nam uspjeti to napraviti, ali mora biti gotovo. Sutra smo ostavili onaj zadnji dan, takozvanu kozmetiku pred trku preksutra, rekao je voditelj natjecanja Snow Queen Trophy Reno Fleiss za Dnevnik u podne.

– Straha nema, snijega ima dovoljno, čak mogu reći da je u svim tim uvjetima dovoljna kvaliteta, količina nije upitna, rekao je Fleiss.

Sljeme će i ove godine biti bez navijača. Nedostajat će njihova potpora i atmosfera, ali o PCR testovima ove godine ovisi i tko će biti sve na startu od natjecatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Korona je prestrojila natjecatelja, a publiku totalno odvojila. Šteta za naše, koji su zadnjih godina pokazivali veliku, visoku motivaciju i rezultate, da ih neće bodriti naši navijači, jer je to ipak malo drugačije, ali mislim da ćemo i ove godine biti jako sretni i zadovoljni na kraju s rezultatima, dodao je Fleiss.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.