Fonesca nakon poraza od Juventusa nije želio previše govoriti o Džeki

epa08992254 Roma’s Roger Ibanez (R, bottom) scores an owngoal during the Italian Serie A soccer match Juventus FC vs AS Roma at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 06 february 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Nogometaši Rome poraženi su od Juventusa u talijanskom derbiju 2:0. Roma je igrala dobro, no protiv aktualnog talijanskog prvaka, predvođenog sjajnim Cristianom Ronaldom, nisu mogli dobiti više od časnog poraza. Juventus je potpuno zasluženo pobijedio Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, između ostaloga, talijanske novinare je zanimala sudbina Edina Džeke, novinari su pitali Fonsecu je li zadovoljan igrom bosansko – hercegovačkog reprezentativca no on je kratko odgovorio: ”Svi igrači su igrali dobro”, poručio je trener Rome, koji očito nije želio previše vremena posvetiti igraču koji je u ovom prijelaznom roku bio na rubu odlaska i kome je oduzeta kapetanska vrpca.

Na pitanje je li Džeko mogao igrati sa Borjom Mayoralom u vrhu napada Fonseca je kazao:

“Ne, ekipa nije spremna za tako nešto. Ne treba nam to”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Fonseca, kao trener Rome, rekao jednu zapravo istinu. Džeko nije igrao od prve minute jer je to bila isključivo odluka trenera.

“Džeko je bio spreman za igru, ali moja je odluka da ne bude u momčadi od prve minute. Mayoral je i danas igrao dosta dobro”, istaknuo je trener Rome.

Roma je porazom od Juventusa izgubila prvo mjesto na ljestvici. Naime, Juventus je preskočio rimsku momčad, na vrhu su milanski klubovi Milan te Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.