(FOTO) ‘Bila noć’ nakon 10 godina u Splitu, Janica Kostelić pozdravila nazočne: Hajduk je više od nogometa

Foto: fah

Nakon 10 godina ‘Bila noć’ opet je u Splitu, a u hotel Lav u Podstrani stigla je i državna tajnica za sport Janica Kostelić, a predsjednica Kolinda Grabar Kitarović poslala je dres koji je dobila od rukometaša na Euru u Poljskoj lani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hajduka Ivan Kos stigao je na feštu direktno iz New Yorka.

“Iznenadilo me koliko je naših navijača u Americi. Naša je želja približiti i otvoriti vrata Hajduka svima. Navija li Trump za Hajduk? Malo komplicirano pitanje, vidjet ćemo. Hajduk nije samo nogomet, Hajduk je više od toga”, rekao je Ivan Kos i dodao:

“Početak sezone je pred nama, očekujemo pobjede i dobru igru. Sponzori iz Amerike? Nismo se vratili s torbom punom novaca, ali vidjet ćemo što će biti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prihod od Bile noći Hajduka u potpunosti je namijenjen splitskom KBC-u, odnosno opremanju odjela i nabavci opreme Jedinice intenzivnog liječenja neurokirurškog odjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.