Estrella – Lorenzi: U finalu ATP turnira tenisača u Quitu dva veterana

Foto: Snimka zasona

U finalu ATP turnira tenisača u Quitu igrat će dva veterana, 36-godišnji Victor Estrella iz Dominikanske Republike i 35-godišnji Talijan Paolo Lorenzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Estrella je branitelj naslova u Quitu, štoviše on je jedini pobjednik ovoga turnira u njegovoj trogodišnjoj povijesti jer je slavio i 2015. godine, a do trećeg finala je stigao 7-6 (4), 7-6 83) pobjedom protiv Brazilca Thomaza Belluccija u polufinalu.

Zanimljivo, naslovi u Quitu 2015. i 2016. jedina su dva naslova Estrelle u karijeri.

Lorenzi je do finala stigao 6-1, 6-4 pobjedom protiv Španjolca Alberta Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorenzi je dosada osvojio samo jedan turnir, prošle godine u Kitzbuehelu.

REZULTATI POLUFINALA:

Víctor Estrella (D. Rep) – Thomaz Bellucci (Bra/4) 7-6 (4), 7-6 (3)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paolo Lorenzi (Ita/3) – Albert Ramos (Špa/2) 6-1, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.