(FOTO) Francuska ‘miroljubivo’ protiv Danske do remija: Danci na Vatrene u osmini finala Svjetskog prvenstva?

Foto: fah

U dvobojima zadnjeg kola C skupine Svjetskog prvenstva u Moskvi su Francuska i Danska odigrali 0-0, dok su u Sočiju Peruanci svladali Australiju s 2-0. Iz ove skupine su dalje prošli Francuska i Danska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi su protiv Danaca odmarali šestoricu standardnih igrača, a u najgoroj utakmici dosadašnjeg tijeka SP-a – i prvoj koja je završila bez golova – bilo je teško izdvojiti ijednu izrazitu priliku. Remi je zadovoljio obje momčadi – Francuska je osvojila skupinu, a Danska je ušla u osminu finala.

U Sočiju je Australcima trebala pobjeda da ostanu u igri za osminu finala, no slavio je Peru i to po prvi puta na svjetskim prvenstvima nakon 40 godina. Peru je poveo golom iz voleja Andrea Carrilla u 18. minuti, a bio je to njihov prvi gol na svjetskim prvenstvima nakon čak 32 godine. U 50. minuti na 2-0 povećao je Paolo Guerrero.

Francuska će u osmini finala igrati s drugoplasiranom momčadi D skupine, a Danska s prvoplasiranom, navjerojatnije Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA:

1. FRANCUSKA 3 2 1 0 3-1 7

2. DANSKA 3 1 2 0 2-1 5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

———————————-

3. PERU 3 1 0 2 2-2 3

4. AUSTRALIJA 3 0 1 2 2-5 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.