(FOTO) Kapetan ‘Vatrenih’ ispratio oca: Podršku mu pružili izbornik Čačić, prijatelji, sugrađani…

U Metkoviću, na groblju sv. Ivana, pokopan je otac Darija Srne, Uzeir Srna. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije bio je potresen s obzirom da je uz oca bio iznimno vezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pogreb su stigla brojna imena iz svijeta sporta. Bila je tu delegacija HNS-a predvođena izbornikom Antom Čačićem, Josipom Šimunićem te Damirom Vrbanovićem. Večeras se vraćaju u Francusku te nastavljaju s pripremama za utakmicu protiv Češke.

Uz Srnu su bili i Igor Štimac, te mnogi bivši suigrači, prijatelji iz nogometa te sugrađani iz Metkovića. Došli su ga podržati Dario Šimić, Mario Stanić, Zorislav Srebrić i i mnogi drugi.

Srnin otac bio je teško bolestan i umro je jučer tijekom utakmice. Kapetan je to saznao nakon utakmice, pa je dobio slobodno da se vrati u domovinu. Nije poznato hoće li biti spreman igrati protiv Češke u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.