(FOTO) Liga prvaka: Prvi poraz Juga, pobjeda splitskog Jadrana protiv Mladosti u Zagrebu

Foto: fah

Dubrovački Jug ubilježio je prvi poraz u 12. kolu skupine B Lige prvaka, dok je u Zagrebu splitski Jadran bio bolji od Mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

U hrvatskom derbiju Jadran je slavio s 12-11 (5-2, 2-5, 1-3, 4-1) zahvaljujući sjajnoj zadnjoj četvrtini u kojoj su nadoknadili dva gola zaostatka.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Jug CO je izgubio u Mađarskoj od Szolnokija s 7-10 (2-2, 2-4, 2-3, 1-1), ali je ostao vodeći na ljestvici skupine. Za Jug je tri gola zabio Papanastasou, a dva Fatović.

Jug vodi s 29 bodova, ispred Verone (24), Jadran je peti s 12 bodova, a Mladost predzadnja s osam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.