(FOTO) Lokomotiva učvrstila drugo mjesto, Varaždin nadomak opstanka

Zagreb, 4.7.2020. - Utakmica 33. kola Prve HNL Lokomotiva - Inter. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/abu

Lokomotiva je pobijedila Inter 3:1 u susretu 33. kola HNL-a. Ova pobjeda je velika jer vode s Hajdukom i Osijekom utrku za drugim mjestom i pozicijom koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je do pobjede došla iz penala u 89. minuti te još jednog gola duboko u sudačkoj nadoknadi.

Osmoplasirani Varaždin tri kola prije kraja prvenstva ima 30 bodova, šest više od devete Istre 1961, koja drži poziciju koja vodi u dodatne kvalifikacije, a četiri manje od sedmog Slavena Belupa.

Na vrhu je Dinamo koji je sa 76 bodova osigurao naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju će osim Hajduka i Osijeka još u Maksimiru igrati i Dinamo i Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.