(FOTO) Novi kiks Bayerna: Niko Kovač u posljednjim minutama ostao bez pobjede kod Augsburga, igrao Jedvaj, Perišić na klupi

Foto: fah

Nogometaši Bayerna nakon šokantnog poraza na domaćem terenu u prošlom kolu Bundeslige od Hoffenheima na gostovanje kod Augsburga otišli su s imperativom pobjede. No, Bavarci ponovno nisu pobijedili, utakmica je završila 2:2 iako su gosti iz Muenchena vodili sve do same završnice. Pobjedu je Bayern ispustio u 91. minuti, naime, za domaću momčad zabio je Alfred Finbogasson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Domaćin je poveo već u prvoj minuti susreta preko Marca Richtera, da bi Bayern izjednačio u 14. minuti golom Lewandowskog, koji je ovim pogotkom postao  tek drugi igrač u povijesti Bundeslige koji je zabio gol u svakom kolu od osam odigranih.

Mala je to utjeha za momčad hrvatskog trenera Nike Kovača, koja se tako ponovno udaljila od vrha Bundeslige. Podsjetimo, Robert Lewandowski je u ovoj sezoni u 12 nastupa zabio 16 golova.

U drugom poluvremenu momčad bivšeg hrvatskog izbornika povela je u 49. minuti pogotkom Sergea Gnabryja, iako su gosti iz Bavarske dominirali nisu izdržali do kraja i nisu pobijedili. Naime, domaća je momčad u sudačkoj nadoknadi krenula u kontra napad, lopta je s desne strane ubačena u peterac, došla je do Finbogassona koji je neometan loptu poslao u prazan gol.

Stoper hrvatske reprezentacije Tin Jedvaj odigrao je cijelu utakmicu za Augsburg, dok je drugi Vatreni, Ivan Perišić, ostao na klupi Bayerna.

Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.