Nevjerojatna utakmica: Dinamov protivnik u Ligi prvaka, Atalanta, vodio 3:0 i propustio pobjedu na gostovanju kod Lazija

Foto: Snimka zaslona

Iako momčad iz Bergama zabija golove, osim u Ligi prvaka, ne pobjeđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Naime, čak ni tri gola prednosti im nije bilo dovoljno za sva tri boda. Nogometaši Atalante, koji se nalaze u istoj grupi Lige prvaka s Dinamom, nakon prvog poluvremena su vodili sa 3-0 na gostovanju u Rimu kod Lazija, da bi na kraju osvojili samo jedan bod.

Nakon izlaska iz svlačionice domaći nogometaši se bude, a smanjenje prednosti donio je svojoj momčadi u 69. minuti Ciro Immobile iz jedanaesterca. Mreža Gollinija nije dugo mirovala jer je već nakon jedne minute neizvjesnost na Olimpico vratio Correa koji je Rimljanima donio rezultat 2:3. Konačni rezultat postavio je raspoloženi Immobile u 92. minuti utakmice, također iz kaznenog udarca. Hrvatski veznjak Mario Pašalić odigrao je 60 minuta susreta kada ga je zamijenio De Roon, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neočekivanog kiksa u Rimu, trener Božice Gasperini uputio je žestoku na račun suđenja:

”Lazio je jako kvalitetan u napadu, neizbježno ih je neutralizirati na domaćem travnjaku. Šanse koje je Lazio imao nisu ništa u odnosu na one koje je Atalanta stvorila u prvom i drugom poluvremenu. Nogomet je jednostavan sport, ali kakvo je ovo smeće? Immobile se “prošetao”, osjetio kako ga nešto grabi i pao u šenaestercu, to je očigledno. Ni u drugoj situaciji nema govora o penalu, Immobile je ubacio svoju nogu ispred De Roona kako bi ga spriječio u primanju lopte. Danas sam svjedočio sjajnoj igri Atalante, šteta što nam se ovakve stvari događaju učestalo. Sada letimo u Manchester kako bi nastavili iskustvo igranja u Ligi prvaka u utorak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.