(FOTO) Održano prvo ovogodišnje natjecanje u gađanju pištoljem/revolverom i poluautomatskom pištoljskog kalibra puškom

Foto: Mastershooter

U subotu, 9. ožujka 2019., na strelištu Griža kod Rižane, u organizaciji Amaterske strelske zveze Slovenije i Športskog društva Hrvatini, održano je prvo ovogodišnje natjecanje u gađanju pištoljem/revolverom i poluautomatskom pištoljskog kalibra puškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupilo je 124 natjecatelja iz Slovenije, Italije i Hrvatske, a za Hrvatsku nastupili su članovi HRVATSKOG SAVEZA AKCIONOG STRELJAŠTVA Edgar Franjul, Goran Ahačić, Anton Cukon i Boris Mikelić, članovi HOPLOLOŠKOG DRUŠTVA PULA, te Siniša Birkanović, Danilo Dejanovčanin, Tihomir Pernar i Marko Pažulić, članovi KPS REFUL Rijeka.

Goran Ahačić osvojio je 1. mjesto u diviziji .22 LR i 2. mjesto u sub diviziji VETERAN, Edgar Franjul osvojio je 2. mjesto u diviziji SD-SA, 2. mjesto u sub diviziji LAW te 4. mjesto u sub diviziji INTERNATIONAL. Marko Pažulić osvojio je 3. mjesto u diviziji SD-SA i 5. mjesto u sub diviziji INTERNATIONAL, Siniša Birkanović osvojio je 1. mjesto u diviziji LD i 1. mjesto u sub diviziji INTERNATIONAL, a Tihomir Pernar osvojio je 3. mjesto u diviziji 45D.

Za napomenuti je da strijelci Kluba praktičnog streljaštva REFUL iz Rijeke imaju streljanu, a rezultati redovnih treninga više su nego očiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.