(FOTO) Policajac pogođen bakljom: Sramota u Vinkovcima, Torcida i BBB-i bakljadom poharali uređeni stadion Cibalije

Foto: fah

Nogometaši Dinama u burnom su finalu hrvatskog Kupa u Vinkovcima svladali Hajduk 1:0 i osvojili dvostruku krunu. Samo finale je obilježilo lošije suđenje te, nažalost, neugodne i ružne scene u režiji navijača. Naime u dva su navrata pripadnici Torcide organizirali bakljadu, na tribine su uspjeli unijeti pirotehniku iako su prije ulaska na stadion temeljito pregledani.  Prilikom bakljade jedan policajac pogođen je bakljom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U prvom je poluvremenu došlo je do fizičkog obračuna navijača (BBB-a i Torcide) i zaštitara te policije. Čupali su se stolci, bilo je zaista stvarno ružnih scena, koje ne priliče finalu hrvatskog Kupa.

Podsjetimo, u 66. minuti je tribina gorjela, dok je Torcida čupala stolice, bacala ih na travnjak, kao i baklja. Zaista sramota u jednoj osiromašenoj Slavoniji, koja se itekako potrudila kako bi uredila stadion za finale, puno uložila. Što im je stadion kriv?  Takvo je ponašanje potpuno neprihvatljivo, bez obzira o čijim se navijačima radi, jer na kraju krajeva to i nisu navijače, mislimo, naravno, na huligane.

Bakljada je nakratko prekinula utakmicu, nešto se slično dogodilo pred kraj utakmice, no, tada susret nije prekinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.