(FOTO) Reprezentacija otputovala, ali bez Rakitića: ‘Nema potrebe kukati, tražit ćemo drugu soluciju i idemo na Wembley uživati u nogometu’

Foto: fah

Službeno je potvrđeno kako Ivan Rakitić neće biti spreman za ključnu utakmicu protiv Engleske na Wembleyu u posljednjem kolu Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On će otići u Barcelonu, ima ozljedu. Znate moju praksu da ne riskiram ništa kada je sumnjivo, mi želimo zdrave i spremne igrače, a to Ivan u ovom trenutku nije”, pojasnio je izbornik Dalić.

Tko će ga zamijeniti?

“Tu je Vlašić, tu je Kovačić, Brekalo, Badelj…imamo solucija, nema potrebe kukati za nekim kada ga nema, tražit ćemo drugu soluciju i idemo na Wembley uživati u nogometu”, dodao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska?

“Bila je to lijepa utakmica, lijepa pobjeda i ono što je najslađe gol u nadoknadi. Dobar rezultat koji nam daje nadu da možemo biti pobjednici skupine, ali ono najvažnije je da smo osigurali prvu grupu u ždrijebu i to je bilo najvažnije”, kaže.

Englezi se ne misle predati…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je jedna sjajna mlada momčad i bit će to velika utakmica, ali nećemo se mi predati. Imamo veliki respekt prema njima, ali imamo i prema sebi. Napravom smo putu, ali nama su najvažnije kvalifikacije za Europsko prvenstvo”, zaključio je prije leta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.