(FOTO) Skandalozno: Kosovskim karatistima zabranjen ulazak u Srbiju, vraćeni kući

Foto: Twitter

U Novom Sadu se od 9. do 13. svibnja održava Europsko prvenstvo u karateu, a koje je već u središtu skandala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbijanski karate savez, organizator EP-a, najavio je kako Kosovo može sudjelovati na natjecanju uz obilježje Europskog karate saveza, što su predstavnici Kosova odbili.

Vodstvu Kosovskog karate saveza i njihovim natjecateljima zabranjen je ulazak u Srbiju, piše koha.net


Srbijanski MUP je odlučio zabraniti im ulazak u zemlju na graničnom prijelazu Merdare, pa se reprezentacija vratila u Prištinu. Sve je potvrdio i Kosovski olimpijski odbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.