(FOTO) Srbija poražena od Mađarske, Slovenija pobijedila Kosovo

epa08736397 Serbia's Dusan Tadic (L) in action against Hungary's Adam Lang (R) during the UEFA Nations League, League B, group 3 match, between Serbia and Hungary in Belgrade, Serbia, 11 October 2020. EPA/ANDREJ CUKIC

Reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske na Marakani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje je bilo minimalno, Mađari su u 20. minuti zabili gol koji je postigao Norbert Könyves i sve do kraja susreta ostali su na toj prednosti.

U istoj su skupini Lige nacija Rusi su remizirali s Turskom.

Rusi su prvi sa sedam bodova, Mađari drugi sa šest, Turci treći s dva, a Srbi zadnji s četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljska je izgukla remi bez pogodaka na domaćem terenu protiv favorizirane Italije.

Danska je s 3:0 slavila na gostovanju kod Islanda nakon autogola Rúnar Már Sigurjónsson te golova Christiana Eriksena i Roberta Skova.

Slovenija je s 1:0 slavila kod Kosova nakon pogotka Harisa Vučkića, a u drugoj utakmici te skupine Grčka je s 2:0 slavila protiv Moldavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.