(FOTO) Teniski Laver Cup u Pragu: Europa vodi protiv Svijeta, pobjeda Marina Čilića

Foto: fah

Nakon prvog dana teniskog Laver Cupa u Pragu Europa vodi protiv Svijeta sa 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto; fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Najbolji hrvatski igrač Marin Čilić je u prvom susretu svladao mladog Amerikanca Francesa Tiafoea sa 7-6 (3), 7-6 (0), potom je Austrijanac Dominic Thiem nadigrao drugog Amerikanca Johna Isnera sa 6-7 (15), 7-6 (2), 10-7, da bi i u trećem pojedinačnom susretu Nijemac Alexander Zverev bio bolji od Kanađanina Denisa Šapovalova sa 7-6 (3), 7-6 (5).

Jedini bod za Svijet osigurali su Australac Nick Kyrgios i Amerikanac Jack Sock koji su u igri parova svladali Čeha Tomaša Berdycha i Španjolca Rafaela Nadala sa 6-3, 6-7 (7), 10-7.

Ovo je prvo izdanje Laver Cupa koje će trajati do nedjelje, a pobjednik će postati ona selekcija koja prva osvojio 13 bodova. Svakoga dana na programu će biti po tri pojedinačna meča i jedan susret parova, pobjeda u svakom susretu u petak donosi po jedan bod, u subotu po dva, a u nedjelju po tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Pragu Europu još predstavlja Švicarac Roger Federer, a Svijet Amerikanac Sam Querrey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.