(FOTO) Vatreni u naletu slavlja srušili fotografa: Sve je snimio i objavio slike koje su nastale upravo u tom trenutku!

Foto: fah

Bila je 109. minuta utakmice s Engleskom u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva kad je Mario Mandžukić zabio gol za vodstvo Hrvatske ispred hrvatskih navijača. Kad su naši igrači pojurili slaviti, pali su preko reklamnih panoa u područje za fotografe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušili su Meksikanca Yuri Corteza, fotografa Agencije France-Presse. No, on se nije dao smesti nego je nastavio snimati.

Ovo je rezultat njegovog rada:

Ovaj će doživljak zasigurno Meksikancu ostati u sjećanju jer je za ovaj pad dobio zagrljaj Ivana Rakitića, Ivan Perišić ga je također grlio, a Domagoj Vida dao mu je poljubac u čelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mijenjao sam leću, a igrači su trčali prema meni. Nisu stajali i pali su na mene. Bio je to lud trenutak, bili su oduševljeni. Odjednom su shvatili da sam ispod njih. Poslije toga su me pitali jesam li dobro. Jedan je podigao leću, a (Domagoj Vida) me poljubio u čelo”, rekao je fotgraf, prenosi Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.