(FOTO, VIDEO) Arsenal pobijedio Napoli u prvom susretu četvrtfinala Europske lige i nastavio očajnu seriju na ‘otoku’

Foto: fah

Nogometaši Benfice, Arsenala, Chelsea i Valencije ostvarili su pobjede u prvim susretima četvrtfinala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je u Londonu pobijedio Napoli sa 2-0 produživši očajnu seriju talijanskog kluba na ‘otoku’. Napoli nikada nije pobijedio u Engleskoj, u osam susreta upisao je dva remija i šest poraza.

“Topnici” su stigli do vodstva u 15. minuti nakon sjajne akcije koju je pogotkom završio Aaron Ramsey. Deset minuta kasnije domaćin je zabio i drugi gol, a strijelac je bio Lucas Torreira. Najzaslužniji za pogodak domaćina bio je Fabian Ruiz koji je ‘poklonio’ loptu Torreiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolju priliku Napoli je imao u 73. minuti kada je Zielinski promašio nemoguće nakon sjajnog proigravanja Lorenza Insignea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.