(FOTO, VIDEO) Barcelona novom čarolijom Lionela Messija izbila na vrh Primere, Rakitiću 90 minuta!

Foto: fah

Nogometaši Barcelone izbili su na vrh ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući dramatičnoj 3-2 (1-0) pobjedi na gostovanju protiv Valencije u susretu 9. kola do koje su stigli pogotkom Lionela Messija iz 11-erca u posljednjoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Barcelona je povela u 22. minuti pogotkom Messija, domaći su početkom drugog poluvremena uspjeli preokrenuti golovima Munira El Haddadija u 52. i Rodriga u 56. minuti da bi na 2-2 poravnao Luis Suarez u 62.

Foto: fah
Foto: fah

Rezultat se nije mijenjao do sudačke nadoknade kada je Suarez srušen u kaznenom prostoru domaćih, a Messi uspio s bijele točke osigurati tri boda gostima.

Foto: fah
Foto: fah

Barcelona sada ima 19 bodova, jedan više uz utakmicu više od madridskih Atletica i Reala, koji će svoje utakmice 9. kola igrati u nedjelju, dok je Valencia 15. s devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić odigrao je čitav susret za Barcelonu, a nakon njegovog udarca glavom u 62. minuti domaći vratar Alves uspio je samo odbiti loptu do Suareza koji je pogodio za 2-2.

U prvoj utakmici subotnjeg programa u Primeri Espanyol i Eibar su igrali 3-3 iako su gosti na poluvremenu vodili sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju će se igrati najzanimljiviji dvoboji kola, Atletico će gostovati kod Seville, dok Real igra na svom terenu protiv Athletica iz Bilbaoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.