(FOTO, VIDEO) Evra poput Cantone: Udario navijača ‘kung – fu’ udarcem, dobio crveni karton i prije nego li je utakmica počela

Foto: Twitter

Europska liga igrala se večeras diljem Europe, bilo je nekoliko vrhunskih utakmica, bilo je razočarenja, sukoba navijača, bilo je čak i sukoba igrača i navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na utakmic između portugalske Vitorije i francuskog Marseillea viđene su scene koje ne pripadaju nogometnim travnjacima, a ipak su bile tamo. Nakon što je u Lyonu nogometaš Evertona, Cuco Martina teško stradao, uoči utakmice Europske lige Patrice Evra iz gostujuće momčadi ‘skinuo’ je svog sunarodnjaka Erica Cantonu, piše portal 24 sata. Cantona je inače kontroverzna legenda francuskog nogometa i bivši francuski nogometaš rođen prije 51 godinu.

Patrice Evra se, naime, zaletio prema navijaču gostujuće momčadi te ga je udario kung-fu udarcem, nakon čega je došlo do tučnjave navijača te igrača Marseillea nakon zagrijavanja pa je iskusni Francuz reagirao na ovaj način. Navijači su provocirali Evru i to uglavnom zato što se nogometaš i sam često eksponira na društvenim mrežama, a na nogometnom travnjaku i ne ide mu sve po planu.

Zbog nasrtaja na navijača Evra je dobio crveni karton i to prije nego li je utakmica počela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.