(FOTO, VIDEO) Ponovno potvrdili kvalitetu i formu uoči SP-a: Nogometaši Perua rutinski protiv Škotske, remi Sjeverne Irske i Paname

Foto: fah

Nogometaši Perua sa 2-0 su nadigrali Škotsku u pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koja je odigrana na Nacionalnom stadionu u Limi, dok u dvoboju Paname i Sjeverne Irske odigranom u Panama Cityju nije bilo pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peru je do pobjede nad Škotskom došao potpuno zasluženo zahvaljujući pogocima Christiana Cueve iz kaznenog udarca u 37. minuti te Jeffersona Farfana u 47. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Peruanci će u Rusiji igrati u skupini C s Francuskom, Australijom i Danskom. Bit će to njihov peti nastup na svjetskim prvenstvima, a prvi nakon 36 godina.

Panama će u Rusiji debitirati među najboljim svjetskim reprezentacijama, a za suparnike u skupini G dobila je Belgiju, Tunis i Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.