(FOTO, VIDEO) Rapsodija na Maksimiru: Dinamo odigrao utakmicu iz snova, Oršićev ‘hat-trick’ i 4:0 protiv Atalante

Foto: fah

Nogometaši zagrebačkog Dinama otvorili su nastup u C skupini Lige prvaka fantastičnom predstavom pobijedivši pred 28.500 gledatelja na stadionu Maksimir Atalantu sa 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trostruki strijelac za Dinamo bio je Mislav Oršić. Prvo je poveo u 10. minuti golom Marina Leovac (10), a potom je na scenu stupio Mislav Oršić postigavši tri gola (31, 42, 68).

Bila je to sjajna utakmica, najbolja otkako je Nenad Bjelica preuzeo klub, ali i najbolja predstava koju su ‘modri’ prikazali u 37 susreta odigranih u elitnom natjecanju “Starog kontinenta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivno bilo je prvo poluvrijeme u kojem je hrvatski prvak zabio tri gola i deklasirao trećeplasiranu momčad Serie A, te momčad koja je prošle sezone zabila najviše pogodaka u talijanskom prvenstvu.

Idući nastup Dinamo će imati 1. listopada kada će gostovati kod Manchester Cityja, dok će u Bergamu snage odmjeriti Atalanta i Šahtar.

DINAMO – ATALANTA 4-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAGREB. Stadion Maksimir – 30.000 gledatelja; Sudac: Jesus Gil Manzano (Španjolska);

Strijelci: 1-0 Leovac (10), 2-0 Oršić (31), 3-0 Oršić (42), 4-0 Oršić (68)

Žuti kartoni: Theophile-Catherine, Moro / De Roon, Gjimshiti, Gosens

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni kartoni: –

DINAMO: Livaković – Perić, Dilaver, Theophile-Catherine – Stojanović, Ademi, Moro (od 73. Gojak), Leovac – Olmo, Oršić (od 76. Ivanušec), Petković (od 83. Gavranović)

ATALANTA: Gollini – Toloi, Gjimshiti, Masiello (od 46. Malinovski) – Hateboer, De Roon, Freuler (od 46. Pašalić), Gosens – Iličić (od 89. Barrow) – Gomez, Zapata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.