(FOTO, VIDEO) Real bez Modrića, ali s Kovačićem, uvjerljiv protiv Barcelone na Nou Campu, isključen Ronaldo

Foto: Twitter

Nogometaši Reala u prvoj su utakmici španjolskog Superkupa slavili protiv Barcelone i to na Camp Nou. Real je velikom pobjedom u dvorištu Barcelone od 3:1 stigao na korak do 2. trofeja sezone, nakon što su već protiv Manchester Uniteda osvojili UEFA-in Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Real, zbog isključenja zarađenog prije tri godine, nije igrao kapetan Vatrenih Luka Modrić, ali je zato igrao Mateo Kovačić. Ronaldo nije počeo utakmicu, ušao je u drugom dijelu, zabio, ali je vrlo brzo nakon toga zbog dva žuta kartona isključen te ga neće biti u uzvratu na Santiago Bernabeu.

Real je poveo autogolom Piquea (50-ag), Barcelona je izjednačila iz kaznenog udarca preko Messija (77-11m), no gosti su u samoj završnici golovima Cristiana Ronalda (80) i Marca Asensija (90) stigli do velike prednosti pred uzvrat u Madridu u srijedu.

Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do 83. minute, a podsjetimo još jednom,  Mateo Kovačić igrao je za Real do 68. Luka Modrić nije imao pravo nastupa za Real zbog crvenog kartona kojega je dobio u Superkupu prije tri godine protiv Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Twitter

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.