(FOTO, VIDEO) Torcida zasula travnjak bakljama, ostatak stadiona im zviždao: ‘Hajduk je zadnji bastion, njega ne damo’

Foto: fah

Nogometaši Dinama su u derbiju 27. kolu HNL-a na Poljudu zasluženo u jednoj tvrdoj i čvrstoj utakmici svladali Hajduk, koji je pružio jak otpor hrvatskom prvaku. Jedini pogodak na utakmici zabio je u 27. minuti Mario Gavranović nakon slabe reakcije domaćeg vratara Posavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, tijekom utakmice bilo je i nekoliko situacija koje baš i nisu idealan dekor za nogometne utakmice s obzirom kako ih UEFA sve više i sve rigoroznije kažnjava, što je Dinamo osjetio na vlastitoj koži, ali i Hajduk.  Naime, igra nije bila na nekoj osobitoj razini, gledatelji, a posebno domaći navijači, razočarani su napustili Poljud, Torcida je u jednom trenutku zasula travnjak bakljama, dio stadiona im je zbog toga zviždao s obzirom kako će ovaj postupak Torcide klub s Poljuda ponovno skupo platiti. HNS će sasvim sigurno reagirati.

Foto: fah
Foto: fah

Nakon bakljade počeli su paliti na svojoj tribini, Sjever je u jednom trenutku izgledao kao da gori, upaljene su bile i dime kutije, no, vatrogasci su ipak uspjeli ugasiti vatru, iako je nekoliko minuta trajalo vijećanje hoće li vatrogasci uopće ići na Sjever ili ne, budući da je u prvom derbiju ove sezone na Poljudu nakon bačenog topovskog udara jedan vatrogasac ostao bez prsta. Ipak, vatrogasci su svoju dužnost i ovog puta izvršili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Na tribinama Poljuda mogli su se vidjeti i transparenti Torcide kojima su Torcidaši poručili: ”Hajduk zadnji bastion, njega ne damo…’‘ Neki će reći lijepa poruka, no, bori li se Torcida za Hajduk na pravi način s obzirom na kazne koje njihov klub redovito mora plaćati?

Uzalud je spiker s razglasa molio ”navijače”: ”Molim vas nemojte bacati pirotehnička sredstva..”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.