(FOTO) Zlatko Dalić s Ognjenom Vukojevićem pratio finale Kupa, pa se družio s najmlađima

Pula, 22.05.2019 - Finalna utakmica hrvatskog nogometnog Kupa izmeðu Dinama i Rijeke na stadionu Aldo Drosina u Puli. Na slici Zlatko Daliæ. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Nogometaši Rijeke pobjednici su hrvatskog Kupa nakon što su u finalnom susretu igranom u Puli na stadionu Aldo Drosina pred 6.742 gledatelja pobijedili Dinamo sa 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to fantastično finale i zaslužena pobjeda Rijeke koja je po peti put osvojila ‘Rabuzinovo sunce’, pri čemu drugi put u posljednje tri sezone, dok je Dinamo u svom 22. finalu doživio sedmi poraz.

Ovu veliku pobjedu s tribina je pratio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić s Ognjenom Vukojevićem, koji se na kraju družio s najmlađima. Na tribinama se našao i Zoran Mamić.

Pogledajte galeriju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.