(FOTO) Zlatko Dalić uoči Walesa: ‘Ne znam je li netko iz Saveza reagirao, ne zanima što se događa iza kulisa i fokusiran sam na sutrašnju utakmicu’

Foto: fah

U dosadašnjih 11 utakmica igranih u Osijeku hrvatska vrsta je ostvarila devet pobjeda i dva remija uz razliku pogodaka 30-7. U Osijeku je dva puta gostovao i Wales i oba puta Hrvatska je slavila sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je pobjeda imperativ ističe i izbornik Zlatko Dalić:

“Moramo uzeti tri boda i nije bitno kako. Odradili smo sedam dobrih treninga i svjesni smo da ćemo morati imati posjed lopte, da moramo biti koncentriraniji i odgovorniji. Što se tiče pritiska, on je kod nas uvijek prisutan, mi smo takav narod.”

Novinare je zanimalo zašto se igra u 15 sati, kad se očekuje velika vrućina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je druga na svijetu i treba postojati respekt prema njoj, a u tom terminu igraju samo Hrvatska i Wales te Island i Albanija. No, odluka je takva kakva je i mi je moramo poštovati. Ne znam tko ju je donio, da li je netko iz Saveza reagirao. Ne zanima što se događa iza kulisa i fokusiran sam na sutrašnju utakmicu. Bit će jako vruće, ali to ne može biti alibi, jer su uvjeti isti za obje ekipe”, kazao je Dalić.

Modrić smatra da termin utakmice neće biti problem.

“Igrao sam u Engleskoj u tim terminima i meni to nije problem. Pripremajući se za ovu utakmicu trenirali smo u to vrijeme i mislim da to ne bi trebao biti problem. Uvjeti su takvi kakvi jesu i moraš se priviknuti na to.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Uoči osječkog dvoboja na ljestvici skupine E Slovačka, Wales, Mađarska i Hrvatska imaju po tri boda, ali Velšani jedini imaju samo jednu odigranu utakmicu. Azerbajdžan je na petom mjestu bez bodova nakon minimalnog poraza (1-2) na gostovanju u Zagrebu.

Osim Hrvatske i Walesa, u subotu će biti odigrana još jedna utakmica u skupini E u kojoj će Azerbajdžan u Bakuu ugostiti Mađarsku (18 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.