Fotografija koja je oduševila svijet: Mario Mandžukić promovira hrvatski turizam – ‘Najljepša obala, rezervirajte prvi let’

Foto: Instagram

Iza hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića sjajna je sezona u torinskom Juventusu, s kojim je Mario poharao nogometnu Italiju te je stigao do finala Lige prvaka. Nažalost, dojam potpunog trijumfa donekle je pokvaren činjenicom da su Vatreni poraženi u super važnoj utakmici na Islandu prije desetak dana. Mandžukić je, iako se trudio, borio,  u tom susretu djelovao dosta umorno, očito je naporna sezona uzela svoj danak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić se prometnuo u jednog od navijačima najomiljenijih igrača Stare dame. Navijači su Mandžu nahvalili zbog činjenice da je Juventus njegovu fantastičnu obrambenu intervenciju kandidirala među pet najboljih u prošloj sezone. ”Mario Mandžukić – čovjek zid…” Tako je Mario postao obrambeni hrvatski zid u Italiji.

Nakon tako uspješne godine Mandžukić se odmara i to pogodite gdje – na Braču, koji se posljednje vrijeme vrlo često spominje u medijima, između ostaloga i zbog verbalnog napada skupine huligana na hrvatsku sportsku heroinu Janicu Kostelić.  Dakle, Mandžukić se odmara na Braču te promovira hrvatski turizam.

Na svom Instagarm profilu Mandžo je objavio fotografiju s ljetovanja koju je ”lajkalo” gotovo 90 tisuća obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod fotografije hrvatski napadač je poručio:

“Najljepša obala i savršeno more najbolje su mjesto za odmor. Ako nikad niste bili u Hrvatskoj, rezervirajte prvi let…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.