Franjo Arapović: ‘Split mi je sina ubio u pojam pokazavši da sumnja u njega’

Foto: snimka zaslona

Marko Arapović ljut je nakon što mu je Split raskinuo ugovor potpisan tek četiri dana ranije i nakon samo jedne utakmice. Učinili su to zbog problema s ozljedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za  Sportklub se oglasio njegov otac Franjo, legenda hrvatske košarke.

”Ostao sam jako iznenađen. Kao prvo, nisam imao nikakvih doticaja s transferom. Marko je prošli petak ujutro u pola 10 imao doručak, iza toga razgovor s trenerom o taktici za utakmicu i zove me oko 11 da Split želi raditi aneks ugovora. Rekli su da moraju imati nekakav aneks da mogu odlučivati koliko će on utakmica igrati zbog liječničke službe. On je s njima odradio pet treninga i sve je normalno radio. Nikome nije jasno što se dogodilo, jer očito su tamo velika pretumbavanja u klubu”, rekao je Arapović.

”Najmanji problem je njegovo fizičko i zdravstveno stanje, jer on je dobio papire od vrhunske klinike u Innsbrucku da je sve u redu. Problem je što su oni to njemu mogli reći još u četvrtak ujutro, a ne ga registrirati na Savezu i sada idućih 11 utakmica ne može igrati u HT Premijer ligi ni za jedan klub. Je li to bio cilj, stvarno ne znam”, dodao je i pojasnio kako HKS nije reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Split ga je ubio u pojam pokazavši da sumnja u njega. Zvao ga je i trener, koji mu se ispričavao ni kriv ni dužan. Jedino što me smeta je da HKS ovdje nije reagirao. Pa on je olimpijac! Morali su reagirati i zaštititi svog olimpijca da može igrati za neki drugi klub, a ne ovako. Očito svima paše da ne igra”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.