Garcia: Ne razmišljamo previše o Europi; Čanadi: Idemo po bodove

Foto: snimka zaslona

Prvu utakmicu 32. kola SuperSport HNL-a igrat će u subotu Istra 1961 i Šibenik. Istra se nalazi na sedmom mjestu ljestvice s 38 boda, dok je Šibenik na posljednjem mjestu s 27, koliko ima i pretposljednja Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je s kuta Istre najavio trener Gonzalo Garcia.

– Bit će to zahtjevna utakmica, treća u sedam dana. Očekujem težak ogled protiv momčadi koja je u dobrom trenutku. Znamo da imaju kvalitetne igrače na svim pozicijama, stoga mi moramo dati sve od sebe kako bismo se natjecali s njima i išli na pobjedu. Igrači su svakako motivirani, pozitivni i mentalno jaki, ali možda i malo umorni zbog rasporeda ovih zadnjih kola, rekao je Garcia te nastavio:

– Mislim da će ova utakmica biti nešto drugačija od onih prošlih koje smo ove sezone odigrali sa Šibenikom. Do sada su se dosta branili, ali prema naprijed vidimo da sada imaju učinkovite igrače poput Araia, Špeljaka, Hiroša.. S naše su strane van kadra Matheus i Majstorović, a Einar se vratio u kadar nakon tri žuta kartona. Lisica i Blagojević su spremni i fit za igrati. Smatram da moramo biti fokusirani na svaku utakmicu zasebno, odnosno kako ne bi izgubili fokus, ne razmišljamo previše o Europi. Do kraja sezone nas čekaju sigurno teški susreti, ali osvajanje bodova bi nam značilo puno da ipak ostvarimo nešto lijepo, izjavio je trener Garcia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čop i Vidović udaljeni iz prve momčadi

S druge strane, trener Šibenika Damir Čanadi svjestan je važnosti pobjede protiv Istre.

– Tražimo tu konstantnost. Ekipa dobro radi, ispunjava zadaće na treningu i fokusirana je na tih preostalih pet utakmica. Istra i Šibenik imaju sličnu filozofiju igre. Triput smo igrali 0:0 s njima, znači da bi opet mogla biti tijesna utakmica. Vidjet ćemo još teren i vrijeme kakvi će biti. Čeka nas dug put ujutro i teška utakmica. Idemo po bodove, rekao je Čanadi.

Na konferenciji za medije trener Šibenika je potvrdio da su Čop i Vidović udaljeni iz prve momčadi te treniraju samostalno, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.