Gasquet o turniru na kojem igraju Martić i Vekić: ‘Ova situacija nije normalna’

Foto: fah

Tenisač Richard Gasquet zgrožen je situacijom na WTA turniru u Palermu, gdje se igra unatoč pojavi koronavirusa, a nastupaju i Petra Martić i Donna Vekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Skandalozno je to da su igračice smještene u isti hotel s ostalim gostima. Ne znam kako je WTA pristao na to. Kad organiziraš turnir, onda hotel mora biti rezerviran samo za igrače i trenere. Ne možeš li to osigurati, onda moraš otkazati turnir. Ova situacija nije normalna i skandalozno je da su tenisačice u stalnom kontaktu s drugim gostima hotela. To je suludo i nadam se da će na US Openu mjere biti drastičnije”, rekao je Gasquet za L’Equipe.

Sami biramo želimo li igrati u takvim uvjetima, nitko nam nije stavio nož pod grlo. Mislim da bi najveća opasnost moglo biti putovanje avionom, a pod balonom u New Yorku bit ću pod manjim rizikom nego na jugu Francuske u kolovozu. Naravno da bih volio spavati na Manhattanu i večerati u restoranima, ali najvažnije je da nikoga ne ugrozimo tijekom turnira”, zaključio je 34-godišnji tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.